Header

Dubbla segrar i cupspelet även för herrlaget!

Publicerad 2022-12-05 12:11
Sthlm cup herrlaget
Herrlaget gjorde precis som damerna och vann sina två första matcher i cupspelet, vilket gör att en spännande fortsättning stundar efter årsskiftet.

I första omgången ställdes laget mot Lado Sur FC på bortaplan. Motståndarna satte sin straff före matchen och vi visste att det skulle behövas minst 2 mål för seger. Något som uppfylldes med råge och slutsiffrorna skrevs till vinst med 7-1.

I omgång två väntade tufft motstånd i form av Banjul FC som spelar div. 4 år 2023, efter sin andraplats i femman. I den här matchen började vi med en straff som kyligt förvaltades. När vi sedan stänkte dit 2-0 målet redan i matchminut 1, så kändes det väldigt lovande. Banjul studsade dock snabbt tillbaka med en reducering. Därefter vägde matchen fram och tillbaka, men efter 90 minuter var ställningen fortfarande 2-1 och vinsten var säkrad.

Efter årsskiftet väntar nästa omgång med motstånd i form av Argentinska Stockholm FF, som avancerade till div. 6 under 2022.

Herman Zettergren
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub