F09
Header
Md img 0049
F09 fortsätter att spela träningsmatcher, denna gång mot BP4. Kallt och rått ute men glada och motiverade spelare. Denna gång hade vi hjälp av två flickor från F10 som önskar större fotbollsutmaningar.
Md 9f8f5cbd 4a11 43b6 8855 a3dd707b46aa
Nöjda efter en väl genomförd cup.
Md img 8812
Nu är de här, de finaste kvällarna på vallen med sol och ljumma vindar. Med i bild syns nya hjälptränaren Leo som kommer att vara en toppenresurs för oss!
Md img 8814
Vi har inte glömt de viktiga knäövningarna för att förebygga skador :)

Glöm inte: Följ laget i appen sportswiik! Där kan du lägga till ditt barn som spelare, registrera grönt kort och lägga upp matchbilder :)

Md tranarna
Uppladdning inför match
Md maskot liten
Med maskot i väntan på spel
Md e liten
Eira i närkamp!

Vi tränar varje måndag 17.30-19 och onsdag 18-19.30 på FK Vallen/Södra Ängby BP. S:t Erikscupen 2019 är över, vi tränar vidare som vanligt fram till Jul. I dagsläget är vi tre tränare, en akademitränare & en lagledare, så vi har flera engagerade i laget och en fin stämning i vår tjejgrupp. Är du flicka född 2009 och vill spela fotboll så får du gärna höra av dig till oss! Skicka ett mail till hedda.loven@gmail.com eller ring på 073-708 41 44.

Bra info:

Här ser ni profilkläder för FK Bromma.Minimum för match är shorts, benskydd, strumpor, och fotbollskor, matchtröjor har vi. Addera en t-shirt så har du ett basställ, till höst och kyliga vårar rekommenderar vi träningsbyxor samt långärmad tröja, kanske en buff för öron/hals och fingervantar.

Prenumerera på kalendern så har du alla viktiga datum i telefonen!


Laget spelade inga matcher säsongen 2020.

Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nike
Garpes
Md preem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub