F09
Header

Information till nya medlemmar

Nedan följer information som är viktig att ta del av för att träningen ska bli lärorik och rolig, och för att du ska veta vad ditt barn kan förvänta sig av oss - och vad vi förväntar oss av er.

Aktuella avgifter för medlemskap hittar du här. För de som har träning med Richard tillkommer tidigare kommunicerade extra avgifter.

Från och med 2022 kommer fakturan delas och skickas två gånger per år istället för en gång per år.

Här på vår hemsida hittar du relevant information om det mesta. Vi har också en whatsapp-grupp där alla föräldrar och tränare är med, där skickas snabb info ut om ändringar och annat, så gå gärna med: https://chat.whatsapp.com/COfwQf0F2HtCbB219AYbg4

Prenumerera på kalendern som du hittar på sidan här, så missar du inte träningar och matcher. Kallelser kommer dock alltid per mail till det du förväntas delta på. Svara alltid på dessa i god tid! Är kallelsen till en match och du skulle vilja samåka med någon kan du skriva det i kommentarsfältet när du svarar, så brukar det lösa sig. Hjälp gärna ditt barn att prenumerera på kalendern i sin telefon, så lär de sig tidigt att hålla ordning på träning och matcher själva.

Vi tränar två-tre gånger i veckan, utöver det spelar vi serien Sanktan under vår och tidig höst, vi har anmält två lag i år. Det blir ca en match varje vecka för spelarna, utöver ordinarie träning. Nya spelare tränar både med truppen men har utöver det en separat träning för att ta in grunderna i sin egen takt.

Som en del av ett fotbollslag förväntas spelarna delta på träningar och matcher i hög utsträckning, och många matcher infaller fredagar och helger, vilket är bra att ta ställning till inför medlemskap i klubben. Diskutera med ditt barn vad det innebär i termer av att inte hoppa av en match i sista sekund och att man dyker upp även om man har hellre vill ligga i sängen en lördagsmorgon eller om regnet står som spön i backen. Det är en del av att vara med i ett lag, men på uppsidan finns en mycket stark gemenskap och lojalitet i truppen, där man stöttar, backar upp och peppar varandra. Vi har roligt ihop!

Våra profilkläder köper du på nätet här.Det krävs några uppsättningar strumpor, shorts och tshirts eftersom vi tränar 3 ggr per vecka. Till hösten behövs långärmat, byxor och gärna tunn jacka samt mössa och vantar. Skor för konstgräs under utomhussäsongen, en del spelare får ont av dobbarna och då kan man testa grusskor som har mindre dobbar samt inlägg. Alla spelare måste ha benskydd, inte minst under match. Då måste även örhängen tas ur. Fläta gärna långt hår eller sätt upp med gummisnodd.

För att kunna göra roliga saker med laget, köpa utrustning och spela cup:er har vi ett lagkonto. Som förälder förväntas du ibland delta i aktiviteter för att få in intäkter till lagkontot, tex baka eller bemanna knattekaféet. Vi har även aktiviteter där vi städar FK Vallen, och ibland håller vi i turneringar där föräldrarna bemannar grill, kiosk, fixar lotteri, mm. Vid sådana tillfällen får föräldrarna tilldelat olika uppgifter.

För att få god kvalitet på träningarna, och även av respekt för tränarstaben, som inte får betalt och som ställer upp och håller i träningen på sin fritid, ber vi alla spelare och föräldrar respektera följande:

  • Kom i tid till träningen: vi vill att spelarna är på plats helst 20 minuter innan träningen börjar, men som minst 10 minuter innan vi börjar
  • Svara på kallelser: det är viktigt för oss som tränare/ledare att kunna planera och dimensionera träning/matcher
  • Ha rätt utrustning: säkerställ ändamålsenlig utrustning, såsom strumpor, shorts/byxor, tröja, fotbollskor och benskydd, samt kläder efter väder. Glöm inte VATTEN!
  • Bidra med ditt föräldraengagemang: FK Bromma är en ideell förening: alla behöver dra sitt strå till stacken för att klubben ska frodas!


Bli medlem här


Frågor? Kontakta lagledare Hedda Lovén på hedda.loven@gmail.com eller 073-708 41 44

Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub