Header

Dubbla triumfer i Victoria Cup!

Publicerad 2022-11-23 12:20
Dam  smo
Damlaget stod för dubbla triumfer i de två inledande omgångarna av Victoria Cup. Efter två vinster väntar nu tredje omgången efter årsskiftet.

När Victoria Cup lottades så kunde FK Brommas damlag konstatera att det blev vad som skulle kunna kallas för en mardrömslottning. I första matchen väntade nämligen IFK Aspudden Tellus som vann div 3. Efter att ha förvaltat de två inledande straffarna så skulle det bli spänning i matchen, efter en jämn första halvlek så var Aspudden något vassare i andra och efter 90 minuter var ställningen 3-3. Laget skulle sedan hålla kylan i straffläggningen och lyckades med bragden att slå ut Aspudden.

I nästa omgång blev det ytterligare ett motstånd från div. 3, i form av Ösmo GIF. På nytt förvaltades de två inledande straffarna, vilket gav en smakstart. FK Bromma trummade på i hela matchen och när domaren blåste av så blev segersiffrorna hela 7-1.

Det blir spännande att följa damlagets fortsättning i Victoria Cup under inledningen av 2023.