F07
Header

Första maj cup!

Publicerad 2017-05-03 17:21
1
Ledord för dagen blev fanor, tält och brassestolar

Långt ifrån alla vajande fanor kunde man tro, men nog fanns det fanor som förkunnade vart några lag hade sin bas. Ett måste för FK f07 tillsammans med den portabla avbytarbänken förstås...

Avundsjukt stod vi och spanade in de rutinerade cup-rävarna som dukade upp "brassestolar" och "picknickbord" medans vi försökte hitta bekväma ställningar sittandes på marken på "låtsasfilten" vi samlades på/runt. Någon gång i framtiden ska vi införskaffa fotbollstält, se till höger.

Trots vårt ansträngda förhållande till cup-generalen så blev det en härlig och lärorik dag i solgasset. Från underställ å vinterjacka till tischa på ett dygn uppskattades av den på senare tid huttrande staben och publiken.

Vi mönstrades mot lag som spelar i medel och svår i seriespelet och det gick undan värre.
Vi riktade in oss på positionsspelet och kämpade tills energin tröt totalt.
Vissa tjejer spelade 4 matcher på raken medan några tog en paus mitt i.
Detta ledde till att det tillkom ny energi efter två matcher hela tiden.

När vi var som mest uppslukade av värmen fixade Coach Perbeck glassfest och vi lyckades hitta energi för att knyta ihop säcken.
Medaljer runt halsen och med ömmande kroppar skildes vi åt med en stor portion lärdomar och glädje över en genomförd turnering.
Staben fortsatte analyserna resten av kvällen på whatsup-tråden, "den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp" sjungs med raspig röst av Lars Winnerbäck i bakgrunden och vi tar spjärn för ytterligare en vecka med det härligaste Fk Bromma f07 gänget i hela världen vågar vi påstå.

Nu måste jag smörja in den röda näsan med lite aftersunlotion. Vi vill alla tacka för alla hejarop under den långa soliga dagen.
Coach Klintberg

Charlotte Mattsson
Md 5
Tränarstaben i sitt esse
Md 4
Glasspaus
Md 3
Ruttad cuppublik...
Md 6
Be aware - F07 staben snart på en plan nära dej
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub