P06
Header

Teambuilding på Adelsö - FK Bromma P06

Publicerad 2017-09-24 11:36
Kul resa med laget till Adelsö där vi gjorde aktiviteter tillsammans för att stärka lagkänslan.

Vi möttes upp utanför klubbhuset på lördagen vid 11:00. Därifrån startade resan ut mot Adelsö och Sättra. Efter drygt en timme var vi framme vid färjan till Adelsö. Det var förväntansfulla ungdomar som ville komma fram till platsen där vi skulle campa.



Väl framme vid campingplatsen började ungdomarna och vi ledare att utforska området. Alldeles bredvid campingplatsen låg några något förfallna fritidshus. Skyltar med privat område och Aloha fanns de många av. Det fanns gräsklippare, en barnvagn och annat krams, men inga människor syntes till. Lite kusligt tror vi att barnen tyckte att det var.

När vi kom tillbaka till campingplatsen gjorde Adrian och Johan tillsammans med barnen en toalett, ett tvättställ och ett vindskydd. Därefter serverade Rebecca och Angelica grönsaker och frukt. Tälten sattes upp och snacket gick om vem som skulle sova vart.


Efter att ha fått i sig lite energi så började aktiviteterna. Det fanns 4 stationer och barnen var indelade i 4 olika lag. Aktiviteterna bestod av frågesport, bygga högst stapel av träklossar, leda vän till flaggan samt blåsa störst ballong. Barnen hade roligt och det var många skratt bland både barn och ledare.

När aktiviteterna var slut så var grillen tänd och det var dags för middag. Det serverades korv med bröd och därefter banan med mjölkchoklad inlindad i folie som lades över det glödande kolet. Alla var mätta och belåtna efter middagen.


Ungefär vid klockan 1900 började det bli mörkt. Pannlamporna åkte på och barnen utforskade närområdet och vissa gömde sig för att skrämmas. Barnen verkade ha superkul.


Vi hade med ved så vi gjorde en brasa senare på kvällen och grillade marshmallows. Supermysigt!

När det blev någorlunda sent började barnen att röra sig mot tälten. Några tittade på film, andra pratade och till sist blev det tyst.

Idag på morgonen samlades vi och åt frukost. Därefter packades sakerna ihop och vi lämnade platsen i rent skick. Vi hoppas att alla barn är nöjda och belåtna.


Tack till Angelica som gjorde all inhandling av mat. Tack till Rebecca, vår fantastiska ungdomsledare som följde med och deltog i alla aktiviteter med barnen. Tack till Jenny (Daniels mamma) som förberett aktiviteterna och tack till Johan och Adrian som stod för campingfärdigheterna.
Nu har vi alla tagit ett steg till att bygga upp lagkänslan till en ny nivå. Alla känner nu varandra lite bättre.

Jimmie Nordensvärd
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub