Whatsapp image 2020 05 22 at 22.14.36 1
En bild säger mer än 1000 ord. Grattis Hugo till det gröna kortet!
Vinst till FK Bromma i derbyt med 5-3.

Det är alltid kul och titta på derby. Det är lite mer spänning i luften och spelarna taggar till lite extra.

FK Bromma började matchen på tårna och presspelet fungerade vilket gjorde att Ängby hade svårt att få igång sitt spel. Bra försvar av FK och en härlig laginsats bäddade för att laget kunde gå ut i pausvila i ledning med 2-0. Under första delen av andra halvlek höll FK i och fortsatte att spela bra fotboll och efter 10 minuter in i halvleken så gjorde FK två snabba mål till 4-0. I slutet av andra halvlek blev det lite okoncentrerat spel från FK och under loppet av 5 minuter så kunde Ängby reducera till 4-2 innan pausvilan. Tredje halvlek bjöd på fortsatt bra spel från FK och efter 7 minuter så kunde FK göra 5-2. Ängby reducerade till 5-3 innan matchen var slut.

En härlig vinst och laginsats av FK Bromma P06.