F07
Header

Match mot Kungsängen

Publicerad 2017-05-17 16:42
Ref
eller hur många gånger kan man köra fel till Kungsängen????
Matchdag. Delar av staben hade värmt upp med lite fikaansvar under morgontimmarna så samlingen inleddes med fruktstund med kvarbliven frukt efter fikat. Ett gäng glada tjejer slöt upp och därefter sadlade vi upp mot Kungsängen.
Coach Mellberg konstaterade självsäkert att det ju bara är att följa E18 västerut men ledde ändock in samtliga FK-bilar på den förhatliga vändplats vi varit nere och vänt på så många gånger tidigare. Uppvärmning där coacherna Mellberg och Perbeck lade sista handen vid förberedelserna. Spelet var igång och det var ingen tvekan om att FK höll i taktpinnen denna lördag förmiddag.
Efter första halvlek var ställningen trygga 3-1 till oss tack vare (som alltid) stabilt försvarsspel, säkert burvaktande signerat Maia samt en del fina uppspel mot målhungriga anfallarna Claudia och Melawit.
Några fintaktiska spelmässiga justeringar inför andra halvlek behövdes inte utan försvar och anfall bytte plats som vanligt och medskicket från oss tränare var att "tuta och kör". Lars Lagerbäck kunde inte ha formulerat det vackrare.
Kungsängens tappra fotbollstjejer trummade på och la in en högre växel andra halvlek, vilket genom en soloåkning från en av de blåvita ledde till 3-2. I det här läget var tränarduon lyckligt ovetande vilken nagelbitare detta faktiskt var, vi var här rörande eniga om att det i själva verket stod 4-2. 4-2 blev dock slutresultatet efter att Evelina skakat av sig den ovana känslan att spela anfallare och prickat mål. En stark kamp av FK:s finest och lyckliga åkte vi hem till välförtjänt lördagsgodis.
//Coach Mellberg
Charlotte Mattsson
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub