F07
Header

Genrep inför herrVM

Publicerad 2018-06-14 08:49
2018 06 14 08.26.13
​Inför stundande VMFest för vårt herrlandslag i fotboll, körde vi en intensiv söndag med dubbla matcher på bortaplan. Vi ville såklart omfamna sommarledigheten med en skön känsla och visa herrarna att det går att göra mål.

Laget före jaget blev tydligt i den gassande solen där tjejerna kämpade och tog sig an utmaningar likt proffs. Under dessa matcher fick vi se 8 olika målskyttar!!!! å 9 mål. Å inte vilka mål som helst heller. Snygga och framförallt som tagna ur instruktionsböcker ur det vi övat på under våren. Nervösa coacher ville gjuta mod i solstings-balanserande tjejer och en å annan glassmuta slängdes in för att kräma ur det sista, men med facit i hand hade det inte behövts.

Glada och med en och annan glass-mustashe kändes måndagen och sommarlovet välkommet, men vi hade faktiskt två träningar kvar också.

Dessa var inriktade på lek och tävling.

Måndagsträningen var förmodligen den minst fotbollsinriktade träningen som f07 haft, men det tävlades flitigt. Allt mynnade ut i fnitter å skrattkavalkader och en smått frustrerad coach som fick allt svårare att göra sig hörd.

Onsdagsträningen blev en snabb uppvärmning med stafetter för att där efter spela 20 min match mot p07.

Mycket roligt och uppskattat hos de flesta, några ville inte eller vågade inte vilket de vågade berätta och stå för. Det är att vara modig det.

Hela klabbet slutade i total tystnad. Varför?

Jo det bjöds på glass. Med tindrade ögon (ish)och en utstrålning av eufori (tolkningsbar) mottog tjejerna ett fantastiskt sommarspel i form av en Bingobricka.

Underbar sommar på er alla.

I augusti kör vi vår första övernattningscup. Vi längtar dit.

//Staben

Charlotte Mattsson
Md 2018 06 10 11.55.33
Md 2018 06 14 08.26.13 1
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub