Header

Lagen kämpar på trots svalare väder!

Publicerad 2021-11-25 12:53
Sn
Det är fantastiskt kul att vara ute på Vallen och se hur de flesta av våra lag krigar på med både träningar och träningsmatcher, trots att vi är "ur säsong". Anledningen till att ur säsong hamnar inom citationstecken är då fotbollen allt mer har blivit en året runt sport och visst har några milda vintrar gjort det enklare - men när snön här om dagen faktiskt yrde så var det fullt ös på Vallen ändå. På bilden spelar F09 träningsmatch mot Ängby!

F09 har vid tre tillfällen sedan matchsäsongen tog slut spelat träningsmatcher mot Ängby. Det är verkligen kul och givande att hitta en motståndare som man kan spela regelbundet mot. Det går utmärkt att utnyttja sin träningstid till att bjuda in ett annat lag, så kräver det inte så mycket administration för att arrangera. En fördel med att spela mot samma motstånd några tillfällen under en säsong är att det är enklare att följa sitt lags utveckling. Det ger någon form av mätbarhet på om det man tränar på ger effekt eller inte.

Tillbaka till ämnet - verkligen kul att våra tappra spelare och ledare öser på med träningar även under den här perioden av året. Det kommer ni ha tillbaka för när säsongen 2022 kommer. Fortsätt kämpa på!

Herman Zettergren
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub