Header

Kom och se A-laget klockan 1115 på söndag den 28 april!

Publicerad 2019-04-25 11:31
A-laget spelar sin andra hemmamatch nu på söndag klockan 1115. Eftersom det är första matchen i de nya matchställen med FK Brommas nya sponsorer synliga så vore det kul om så många som möjligt vill komma och titta.

Vi har två klara segrar bakom oss så här långt med den yngsta truppen i serien. Än en gång vill vi lyfta fram samarbetet med BP som gjort detta möjligt då huvuddelen av spelarna kommer från BP.

Vi vill på detta sätt redan nu tacka och lyfta fram våra sponsorer som gör denna satsning möjligt i FK Bromma. Våra sponsorer är Astris, Fodi, Garpes, Reframe och The Starting Point.

Samarbetet är långsiktigt och inför nästa hemmamatch den 10 maj klockan 2000 provar vi ett nytt grepp. Då kommer vi att sälja högrevsburgare med alla ingredienser från våra sponsorer. Alla intäkter går till arbetet kring A-laget och U19. Vi återkommer med mer information när vi närmar oss nästa hemmamatch.

Väl mött på vallen!

Henrik & Joachim

Henrik Lannerhjelm
Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nike
Garpes
Md preem
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub