Header

Damlaget längtar till seriestart!

Publicerad 2022-02-21 11:28
Tr ning damlaget
Uppstarten av damlaget har rullat på och truppen består i dagsläget av 20 spelare och 3 tränare, som alla längtar till seriestart.

Damtruppen har hunnit skapa fantastisk lagkänsla på kort tid, framför allt tack vare hög träningsnärvaro från samtliga spelare, men också genom gemensamma aktiviteter utanför fotbollsplanen. Laget har hunnit med att tillsammans laga en trerätters middag och nu senast var det padelturnering som gällde.

Den härliga stämningen leder också till ett gott träningsklimat, där truppen gemensamt strävar efter utveckling. Laget tränar tre träningspass i veckan, för tillfället två fotbollspass och ett skadeförebyggande fyspass. Snart växlas det över till enbart bollpass och träningsmatcher adderas.

Det ska bli kul att inom kort komma igång med träningsmatcherna, för att få en känsla kring var laget befinner sig. Träningsmatcher i all ära, men hela truppen längtar till seriestarten i april. Allt har dock sin ordning och alla veckor fram tills serien påbörjas kommer vara otroligt nyttiga för laget!

Truppen önskar att utökas med en eller två målvakter, och det finns alltid plats för duktiga utespelare. Är du intresserad, kontakta tränare Herman Zettergren:
herman.zettergren@fkbromma.se
073 055 04 99Img027
FK Brommas inriktning och motto. FK Bromma är också den första klubben i Sverige som är certifierad av Samba Football Academy.
Samba certifiering
Stadium
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub