Header

Vinst mot Sunbybergs IK

Publicerad 2019-06-08 17:00
F170b739 5a8b 4806 a2d9 5dfb35fb686c
Idag gästade vi Sundbybergs IK på Örvallen. En varm dag som denna så krävdes det lite extra av spelarna då värmen gör det extra tungt att springa under en längre tid. Spelet var stundtals som vi vill spela och som lag gör vi det överlag bra, men vi vet att vi kan bättre när det gäller adressen på passningar, hur vi ska möta bollen och ta emot den. Det var kul och se den stabila backlinjen med Nils i spetsen som lyckades hålla undan i två halvlekar och vi kunde gå ut med en betryggande ledning inför sista halvlek. I sista halvlek tappade vi lite fokus och motståndarna kom igenom vid ett par tillfällen och lyckades reducera till 5-3 innan matchen var slut. Det var lite för spännande de sista 10 minuterna.