Header

Första matchen i Sanktan på Danderydsvallen

Publicerad 2021-05-09 14:01
Whatsapp image 2021 05 09 at 14.00.28
Idag gästade FK Bromma Danderyds IF på Danderydsvallen. Första halvlek började lite trevande och det blev lite stressigt inom lagspelet emellanåt. Lite för korta pass och duttande i mitten bjöd in motståndarna till att kontra, vilket de fick utdelning på. I halvlek stod det 3-1 till Danderyd. FK Bromma började starkt i andra halvlek och var det förande laget de första 20 minuterna, vilket gav utdelning och FK kunde både reducera och kvittera till 3-3. Andra halvan av andra halvlek var ganska öppen åt båda hållen och känslan var att det lag som gjorde första målet var det lag som skulle vinna matchen. Nu drog Danderyd och det längsta halmstrået denna gång. FK Bromma kämpade väl och gjorde en bra laginsats all in all.